UUDISKOHTEEMME

Korkeatasoinen Asunto-osakeyhtiö Willa Kataja Rovaniemellä Katajarannalla.

 

Tämä scandinaavisen selkeä ja moderni yhdeksän huoneiston rivitalo rakennetaan arvostetulle Katajarannan alueelle. Kilometrin säteeltä löydät kaikki helposti, palveluista harrastuksiin. Toimivat pohjaratkaisut, terassit, autotallit ja kaunis sisustus tekevät tästä ainutlaatuisen kokonaisuuden. Lämmitysmuotona edullinen maalämpö. Jokaiselle huoneistolle kuuluu kylmävarasto, lämmin häkkivarasto ja autolle sähköpistokepaikka. Mahdollisuus ostaa autotalli omina osakkeina. Arvioitu valmistuminen 10/2019.

 

Materiaaleihin ja tarkempiin suunnitelmiin voit käydä tutustumassa toimistollamme.

 

Lataa esite

 

 

 

 

Arkkitehtisuunnittelu

 

Arkkitehtisuunnittelu Voutilainen Oy

Arkkitehti, SAFA Eija Rantala

Rakentaja

Korkeatasoinen Asunto-osakeyhtiö Rovaniemen Rauhanharju. Neljän huoneiston moderni rivitalo keskustan ja Kirkkolammen läheisyydessä.

 

 

Loistavalla sijainnilla, keskustan tuntumassa yksilöllinen neljän huoneiston rivitalo. Tämä korkeatasoisesti varusteltu moderni koti sijaitsee kauniin Kirkkolammen läheisyydessä omalla tontilla. Läheltä löytyvät kaupungin palvelut ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Lämmitysmuotona edullinen maalämpö. Valmistuminen 10/2018. Materiaaleihin ja tarkempiin suunnitelmiin voit tulla tutustumaan toimistollemme.

 

Lataa esite

 

 

 

 

Arkkitehtisuunnittelu

Rakentaja

Tutustu referensseihin www.lapinrakennusmesta.fi

Korkeatasoinen Asunto-osakeyhtiö Rovaniemen Kotiranta.

Viiden huoneiston Kontio-hirsitalo omalla rantatontilla.

 

 

Upealla ja rauhallisella sijainnilla, Kemijoen rannassa arkkitehdin suunnittelema korkeatasoinen viiden huoneiston Kontio-hirsitalo. Suunnittelussa on huomioitu joen ja luonnon läheisyys. Omalta rannalta pääset helposti joelle harrastamaan ja nauttimaan kauniista maisemista. Taloyhtiöllä on oma kesäsauna ja venelaituri. Nopea yhteys keskustaan ja Saarenkylän palvelut n. 4 km etäisyydellä. Tontti on taloyhtiön oma ja lämmitysmuotona maalämpö. Valmistuminen 10/2018. Materiaaleihin ja tarkempiin suunnitelmiin voit tulla tutustumaan toimistollemme.

Lataa esite

 

 

 

 

Rakentaja

Tutustu referensseihin www.lapinrakennusmesta.fi

Arkkitehtisuunnittelu

LAPIN LAATUKODIT LKV

Rovakatu 31, 96200 Rovaniemi

Avoinna ma-to 10-16, pe 10-15 tai sop. mukaan

040 531 1779 • info@lapinlaatukodit.fi

www.lapinlaatukodit.fi