MYYMÄSSÄ ASUNTOA

 

Asuntokauppa on usein yksi keskeisistä elämän päätöksistä. Nykyaikaisena ja riippumattomana toimijana pystymme palvelemaan sinua ansaitsemallasi tavalla avoimesti, luotettavasti ja joustavasti. Olemme tukenasi ja elämme kanssasi joka vaiheen matkalla uuteen kotiin.

 

1. MUKAVAA, ETTÄ INNOSTUIT

Ota yhteyttä ja sovi maksuton arviointi. Perehdymme huolellisesti kohteen hintaluokkaan ja asuinalueen myyntitilastoihin. Arviointikäynnin jälkeen annamme asunnosta tarkan hintasuosituksen huomioiden kohteen persoonallisuuden sekä hinnoitteluun vaikuttavat erityispiirteet ja rakenteelliset ratkaisut. Muista, että maksuton arviointi ei velvoita sinua vielä mihinkään.

 

2. kättä päälle

Käymme yhdessä läpi myyntiprosessin yksityiskohdat. Sovimme palkkiosta ja allekirjoitamme kirjallisen toimeksiantosopimuksen. Aloitettuamme yhteistyön olemme aina käytettävissäsi ja pidämme sinut ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan.

 

3. HYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ

Onnistuneen myyntityön varmistamiseksi valokuvaamme asunnon yksityiskohdat edustavasti ja realistisesti. Asiakkaanamme varmistat aina näyttävän ja kattavan esilletulon verkossa sekä suurilla kuvapinnoilla painetussa mediassa. Sovimme yleisesittelyt ja yksityisnäytöt ostajaehdokkaiden kanssa sinun aikatauluun sopiviksi. Hyödynnämme ensiesittelyiden uutuusarvon aina kahden kiinteistövälittäjän voimin

 

4. sait tarjouksen

Laadimme tarjoukset ostajaehdokkaiden kanssa kirjallisina ja esitämme ne sinulle vertailukelpoisina mahdollisine erikoisehtoineen. Olemme tukenasi lopulliseen päätöksen asti ja tarvittaessa laadimme yhdessä vastatarjouksen.

 

5. NIMET ALLE

Valmistelemme kauppakirjat aina lain ja voimassaolevien säädösten mukaisiksi. Sovimme kaupantekotilaisuuden sinulle sopivaan ajankohtaan ostajan ja mahdollisen rahoittajan edustajan kanssa. Viimeistelemme kaupan allekirjoittamalla paperit ja sovittu palkkio siirtyy meille kaupanteon yhteydessä.

OTA YHTEYTTÄ ja SOVI MAKSUTON ARVIOINTI!

LAPIN LAATUKODIT LKV

Rovakatu 31, 96200 Rovaniemi

Avoinna ma-to 10-16, pe 10-15 tai sop. mukaan

040 531 1779 • info@lapinlaatukodit.fi

www.lapinlaatukodit.fi