Asiakaskokemuksia

 

 

Antti Elonen, asunnon myyjä, Rovaniemi

 

"Asiakasta palvellaan yksilöllisesti"

Lapin Laatukodit teki Antti Eloseen hyvän vaikutuksen heti alkumetreillä. Antti kuvaa Laatukotien toimintaa sanoilla asiakaspalveluhenkinen ja ammattitaitoinen. Toimistolla vierailut olivat Antille positiivisia kokemuksia, ja niin hän päätyi valitsemaan Laatukodit asuntonsa myyntiin välittäjäksi. – Yritys erottuu myönteisesti toisista välitysfirmoista pirtsakalla markkinoinnillaan. - Lehtimainokset ovat hyvin esillä ja tarttuvat silmään. Laatukotien näkyvyys on erittäin hyvä, Antti Elonen kehuu.

 

"Lämminhenkistä ja ripeää toimintaa"

Asunnon myyjänä Antti Elonen arvostaa Lapin Laatukotien tapaa ryhtyä oitis tuumasta toimeen. -Sovimme tapaamisen asuntooni, jossa kävimme keskustelut esittelyihin ja hinta-asiaan liittyen. Kun hinta-arvio ja sopimus oli tehty, ei mennyt kauan, kun kuvat oli jo otettu ja asunto oli netissä myynnissä. Elosen tapauksessa riittikin yksi ainoa yleisesittely – ja ostaja oli löytynyt! Kaupat päästiin tekemään lämminhenkisessä tilaisuudessa Laatukotien edustustiloissa kakkukahvien kanssa. - Kirjoiteltiin paperit alle ja saatiin vielä mukaan lahjat kaupan päälle, Elonen kuvaa mallikasta toimintaa.

 

"Laatukodit kohtaavat asiakkaan yksilötasolla"

Antti Elonen kokee, että Laatukodeilla otetaan huomioon ihmisten tarpeet yksilöllisesti. Antti sai oman kaupantekonsa lisäksi kullanarvoisia neuvoja kaikkeen muuhunkin asuntokauppoihin liittyvään. - Palvelu ulottui itse kaupan ulkopuolellekin. Sain apua verotusasioihin, erilaisiin ilmoituksiin ja lakijuttuihin, Elonen kiittelee.

Laatukotien välitystoiminnassa hän arvostaa erityisesti myös luotettavuutta. - Puheluihin vastataan aina ja tarvittaessa välittäjä soittaa takaisin. Elonen muistelee mielellään monia kahvihetkiä ja myös mukavia arvontakilpailuja toimistolla. –Kaiken kaikkiaan Lapin Laatukodit toimivat erittäin asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti, Antti Elonen kiitollisena kiteyttää saamansa välityspalvelun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terje Juutilainen, asunnon myyjä, Rovaniemi

 

"Valitsin välittäjän, joka oli aktiivinen, luotettava ja asiantunteva"

Rovaniemellä asuntonsa myynyt Terje Juutilainen tunsi Lapin Laatukotien Raija Lehtisalon jo entuudestaan iloisena ja pirteänä ihmisenä. - Tiesin, että hän on luonteeltaan helposti lähestyttävä, puhelias ja sosiaalinen. Lisäksi Raija on tekemisen tavoiltaan luotettava ja häneltä saa oikeasti hyvää palvelua. - Vaikka Lapin Laatukodit on uusi toimija alallaan, minulle on tullut vaikutelma aivan kuin he olisivat tehneet välitystoimintaa jo iät ja ajat. Siksi oli itsestään selvää, että luovutin asuntoni avaimet hänelle myyntiä varten, Terje sanoo.

 

"Laatukotien hinnoitteluun voi luottaa!"

Monet välittäjät hinnoittelevat kohteen yläkanttiin, jotta saavat sen myyntiin. Sitten kun on yritetty kaupitella kohdetta 1-2 kuukautta, niin aletaan puhua että hintaa pitäisi laskea tarkoituksena saada kohde kaupaksi hinnalla millä hyvänsä. - Lapin Laatukodeilla ei tehdä näin, vaan myyntiprosessi alkaa realistisesta hinnoittelusta ja siihen voi luottaa täysillä. Kun asuntoa aletaan myydä, se tehdään heti alusta alkaen käypään hintaan. Näin hintaa ei ole missään vaiheessa tarvetta alkaa polkemaan, Terje kertoo havainnoistaan. - Alussa jo Raija hinnoittelee käypään arvoon, ei älytöntä tinkaamisvaraa, pyyntihinta oli alusta alkaen oikein ja realistinen, eikä hintojen polkemiseen tule missään vaiheessa tarvetta. – Voin sanoa, että Laatukotien hinnoitteluun ja arvioon voi sekä ostaja, että myyjä luottaa! Terje Juutilainen tiivistää kokemuksensa. .

 

"Arvostin aktiivista ilmoittelua ja esittelyä"

Luotettavan hinnoittelun ohella Terje sanoo arvostavansa myös Laatukotien aktiivista ilmoittelua ja kohteen esittelyä.  - Molemmat jatkuivat täysillä alusta loppuun saakka. Raija otti hyvät kuvat asunnostani. Hän piti yleis- ja yksityisnäyttöjä tiuhaan ja teki töitä koko ajan yhtä hyvällä sykkeellä. - Erityisen hienoa oli se, että Raija sopi yksityisnäytön heti, kun asiakas ilmaisi kiinnostuksensa asuntoa kohtaan – vaikka heti samana iltana, Terje kertoo. - Minut hän piti koko ajan ajan tasalla missä mennään. Aina, kun tuli uutta tietoa niin soittelimme ja kävimme yhdessä läpi tilannetta. - Lapin Laatukodeilla tekemisen tahti ja työn laatu säilyy koko ajan huipussaan, vaikka kauppa ei toteutuisikaan ihan heti.

 

Terje korostaa myös Laatukotien riippumattomuutta ja ketteryyttä. - Ison ketjun tausta ei rasita Lapin Laatukoteja. Heillä on oma erityinen tapansa tehdä työtä reilusti ja laadukkaasti. - Myyntiprosessin aikana Raija painotti eettisyyttä. Hänelle on tärkeää toimia joka tilanteessa oikein kaikkia osapuolia kohtaan. Tätä puolta arvostan suuresti! Hänellä on myös pelisilmää, ja myyntitilanteessa hän on kuin kala vedessä. Raija osaa aistia, milloin on aika kuunnella ja antaa tilaa asiakkaan asioille.

- Kaiken kaikkiaan minulla on pelkkää hyvää sanottavana Lapin Laatukodeista. Voin lämpimästi suositella tätä lappilaista perheyritystä jokaiselle asunnon myyjälle ja ostajalle – ja sitä olen jo tehnytkin!

 

 

Paulus Korteniemi, asunnon myyjä, Rovaniemi

 

"Lapin Laatukodit ovat omistautuneet asialleen"

Paulus Korteniemen perhe sai Lapin Laatukodeilta hyvän ja realistisen hinta-arvion asunnostaan. Se ratkaisi välitysfirman valinnan. -Milla kiersi paikat läpi ja katsoi paperit. Sen jälkeen saimme hinta-arvion, joka oli hyvin lähellä meidän omaa näkemystämme. -Minkäänlaista pakkomyyntiä ei ollut ilmassa. Kaikki meni sovitun mukaan. Myyntihinta ja kauppahinta olivat lähellä toisiaan. Kun tarjouksia alkoi tulemaan, Milla sanoi, että odotetaan vielä vähän parempaa. Näin saimme lopulta hyvin lähelle sen hinnan, jota olimme ajatelleet, Paulus Korteniemi kertoo hyvillään.

 

"Esittelyt sovussa omien menojen kanssa"

Milla perusti Korteniemien kanssa yhteisen whatsapp-ryhmän puhelimeen myyntiprosessin ajaksi. Näin yhteydenpito oli helppoa ja tieto tavoitti molemmat puolisot yhtä aikaa. -Whatsapp on todella näppärä yhteydenpidossa. Muutenkin palvelu pelasi jouhevasti. Milla on innokas ja positiivinen hommassaan. Lisäksi hän on hyvin yhteistyökykyinen, Korteniemi kiittelee. -Yleisesittelyihin sai varautua rauhassa pidemmän aikaa, kun ne olivat etukäteen tiedossa. Yksityisesittelyt sovittiin erikseen. Hyvin saimme esittelyt sopimaan omien menojen kanssa, Korteniemi summaa.

 

"Positiivista asiakaspalvelua"

Lapin Laatukotien kanssa on mukava toimia. He eivät ole kyllästyneitä työtoimenkuvaansa vaan tekevät työnsä innokkaasti ja positiivisesti. Milla hoiti homman kiitettävästi loppuun asti, Korteniemi kehuu. -Hän on asialleen omistautunut välittäjä, jolta saa hyvää palvelua. En osaa äkkiseltään sanoa mitään, mitä he voisivat tehdä paremmin. Palvelu on kokonaisuudessaan todella toimiva, Korteniemi tiivistää tyytyväisenä.

 

 

Hanna ja Tuomas Kurttila, asunnon myyjiä, Rovaniemi

 

"Aurinkoista ja avointa palvelua"

Hanna ja Tuomas Kurttila nappasivat Millaa hihasta kiinni, kun hän oli naapurissa myyntityössä. -Pyysimme Millaa arvioimaan kotimme hintatason. Saimme häneltä sopivalta kuulostavan arvion hinnasta ja päätimme laittaa asunnon myyntiin. Kurttilat ajattelivat, että kokeilevat ensin hiljaisella myynnillä, kun aikataulun puolesta ei ollut kiirettä. Iloiseksi yllätyksekseen  he huomasivat kolmen viikon kuluttua, että asunto oli myyty.

 

"Helppoa yhteistyötä"

Kurttilat kertovat, että Milla pääsi käymään heidän luonaan lyhyelläkin varoitusajalla. -Palvelu oli loistavaa. Kaikki meni jouhevasti, Kurttilat kehuvat. Heidän mielestään Millan kanssa oli helppo asioida. -Hän on avoin, sosiaalinen ja aurinkoinen persoona. Milla sopii erinomaisesti tähän työhön, Hanna ja Tuomas arvioivat myönteisesti. -Millalla on nuorta näkemystä asuntoasioista. Hän näki meidän asunnossamme sen ”jutun”, Kurttilat iloitsevat.

 

"Suosittelemme lämpimästi"

Kurttiloiden talonmyynti sujui sutjakasti. Hanna kertoo kuulleensa, että Lapin Laatukodit olivat myynneet asunnon naapurustosta vieläkin nopeammin kuin heillä. Hanna ja Tuomas ovat tyytyväisiä asuntokauppaansa kokonaisuudessaan. Millan kautta löytyivät sopivat ostajat jo kahden yksityisnäytön jälkeen. -Lapin Laatukotien palvelua uskaltaa suositella. Toimistokin on keskeisellä sijainnilla, siellä on joka suhteessa helppo asioida, Kurttilat kiittelevät.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esko Kuukasjärvi, asunnon myyjä, Rovaniemi

"Kaikki meni niin mallikkaasti kuin vain voi mennä"

Rovaniemeläinen Esko Kuukasjärvi suosittelee Lapin Laatukoteja jokaiselle asuntokauppaa suunnittelevalle. -Kannattaa ottaa tähän yritykseen yhteyttä ja valita heidän palvelunsa. Laatukodit hoitaa homman tehokkaasti ja tasokkaasti.

Kuukasjärvi kertoo myyntiprosessin kaikkineen olleen myönteinen yllätys. Toteutunut kauppahintakin oli jopa ennakkoon ajateltua suurempi. -Ajateltiin ensin itse jopa vähän pienempää hintaa, mitä välittäjä ehdotti. - Pyyntihinnasta ei kauppatilanteessa tarvinnut paljoa tinkiä ja asunto meni vieläpä nopeasti kaupaksi, Esko Kuukasjärvi kertoo tyytyväisenä.

 

"Hyvä ilmoittelu vaikuttaa ostajiin"

Lapin Laatukotien ilmoitteluun Kuukasjärvi on erityisen tyytyväinen. -Saimme hyvät ohjeet, miten kannattaa ylimääräisiä tavaroita laittaa sivuun ennen kuvausta. Salmen Katariina otti ammattimaiset kuvat ulkoa ja sisältä. -Lehti-ilmoitukset ovat sellaiset, että ne tarttuvat hyvin silmään.

Myyntityötä kokonaisuudessaan Kuukasjärvi pitää tehokkaana. -Koko ajan meidät pidettiin ajan hermoilla. Yhteydenpito puhelimitse toimi loistavasti ja saimme koko ajan tietoa siitä, miten tilanne etenee. Näyttöjen sopiminen onnistui myös hyvin jouhevasti, Kuukasjärvi kiittelee.

 

"Myönteinen ilmapiiri jäi mieleen päällimmäisenä"

Yhteydenpito Lapin Laatukotien kanssa ei Kuukasjärvien kohdalla jäänyt kaupantekoon. -Aina tulee ohi kulkiessa piipahdettua toimistolla kahvilla. Kaikkien Laatukotien välittäjien kanssa rupatellaan, kun törmätään milloin missäkin. Hän kokee, että yrityksessä vallitsee hyvin myönteinen ilmapiiri ja siitä jäi hänelle mukava mieli. -Jälkeenpäinkin Katariina ja Raija ovat kyselleet, että ovatko kaupankäynnin osapuolet olleet tyytyväisiä. Ovathan he! Esko Kuukasjärvi kiteyttää.

 

 

Janne Kuusela, asunnon myyjä, Rovaniemi

"Helppoa ja vaivatonta kaupantekoa"

Janne Kuuselan ei tarvinnut kahta kertaa miettiä välittäjän valintaa. Lapin Laatukotien henkilökunta oli hänelle entuudestaan tuttua porukkaa, joten luottamuksellinen suhde välittäjiin oli jo valmiina olemassa. - Tämä on isompi kokonaisuus ja jatkon kannaltakin oli selvää, että valitsemme yrityksen, joka voi tehdä samalla kaikki. Jatkolla Janne viittaa alkavaan talonrakennusprojektiin, jossa Lapin Laatukodit Oy on  myös tärkeässä roolissa.

 

"Kaikki pelaa niin kuin pitääkin"

Kuuseloiden asunto oli välittäjänä kesällä aloittaneen Millan ensimmäinen myyntikohde. Jannen mielestä kaikki sujui mainiosti: - Milla kävi katsomassa asunnon, teki asiallisen hinta-arvion kohteesta ja hoiti homman maaliin asti! Hän pitääkin Lapin Laatukotien ehdottomana valttikorttina kykyä palvella asiakasta henkilökohtaisesti. - Suuriin yrityksiin verrattuna tämä toteutuu Laatukodeilla huomattavasti paremmin.

Kokonaisuutena Kuuselan kokemus Laatukotien toiminnasta on pelkästään myönteinen. - Asunnon myynti hoitui helposti ja vaivattomasti. Palvelu oli kaiken aikaa aktiivista, asiallista ja ammattitaitoista, Janne Kuusela kiittelee.

Myös Lapin Laatukotien mainonta saa Kuuselalta kiitosta. - Ilmoitukset olivat hyvin esillä netissä ja sanomalehden asuntoliitteessä.

Kaupanteko tapahtui nopeasti kohta myynnin aloittamisen jälkeen ja hinnaksi muodostui se, mikä alussa oli suunniteltu. Positiivisten kokemustensa perusteella Janne Kuusela suosittelee ehdottomasti Laatukotien asunnonmyynnin ammattilaisia välitystehtävään:  - Tämän porukan kanssa on helppo pelata. Kaikki toimii, niin kuin pitääkin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina Mikkola ja Jari Autti, asunnon ostajia, Rovaniemi

"Meidät koettiin tärkeiksi"

Nina Mikkolan ja Jari Auttin unelmien koti sijaitsee rauhallisella alueella, puistoon rajoittuvalla omalla tontilla. Ninan ja Jarin tapauksessa voisi todeta, että hyvää kannattaa odottaa – heidän kodin etsintänsä kesti kokonaisuudessaan puolitoista vuotta. -Kävimme katsomassa sinä aikana lähes neljääkymmentä taloa, Nina kertoo. Kerran sitten yhdestä näytöstä pois lähtiessään Ninan ja Jarin silmiin sattui kohde, joka tuntui heti omalta. -Totesimme, että voi, kun tuo tulisi myyntiin...! Kuin kohtalon ihmeenä viikon päästä juuri nimenomainen talo löytyi Etuovi.com-sivustolta, Lapin laatukotien välittämänä.

 

"Kolmas tarjous toden sanoi"

Mikkolan ja Auttin pariskunnalle Lapin Laatukodit oli yrityksenä uusi tuttavuus. Rohkeasti he ottivat yhteyttä yritykseen ja kertoivat olevansa kiinnostuneita myyntiin tulleesta kohteesta. Ensinäyttö oli ilmoitettu aikaan, joka ei heille sopinut. Ilokseen Nina ja Jari huomasivat, että heidän asiansa otettiin vakavasti. Näytölle löytyi sopiva aika jo ennen ensiesittelyä. Aikataulujen sumpliminen sujuikin joustavasti ja pariskunta pääsi tutustumaan tulevaan kotiinsa useampaan otteeseen rauhassa ajan kanssa. -Kolusimme talon katosta lattiaan ja toisen käyntikerran jälkeen teimme tarjouksen. - Muutamien neuvottelujen ja kolmannen tarjouksen jälkeen saimme aikaan kompromissin ja pääsimme tekemän kauppapaperit, Nina kertaa kaupankäynnin vaiheita.

 

"Erityistä kiitosta rehellisyydestä"

Lapin Laatukotien ensiarvoisena vahvuutena Nina pitää ehdotonta rehellisyyttä. -Kysyessämme jotain, mitä välittäjä ei tiennyt, hän sanoi oitis, että ”minäpä selvitän”. Nina arvostaa suuresti tällaista rehellisyyttä. - Ei alettu selittelemään ja keksimään omia vastauksia, vaan luvattiin ottaa selvää asiasta ja kertoa totuus. - Jos haluat rehellisen välittäjän, niin ota yhteyttä Lapin Laatukoteihin, Nina Mikkola suosittelee.

Talon ostajina Nina ja Jari tunsivat, että juuri heistä on kiinnostuttu ja heidän asiaansa ajetaan eteenpäin. Kaupantekoprosessin edetessä Katariina-välittäjä piti heidät koko ajan tietoisina, mitä myyjät miettivät  ja taas toisinpäin. Puhelut pelasivat virka-ajan ulkopuolellakin ja yhteydenpito sujui joustavasti. Noin kuukauden päästä kohteen löytymisestä Nina ja Jari pääsivät perustamaan kauan kaivattua kasvimaata – mihinkäs muualle kuin oman kodin pihalle.

- Asuminen tässä kodissa on juuri sitä, mitä sen kuuluukin olla, Nina kertoo onnellisena. Hän sanoo, että hänen ja Jarin on helppo kehua Lapin Laatukotien toimintaa, sillä he ovat siihen niin tyytyväisiä. -Parasta oli se, että välittäjä oli meille koko ajan henkilökohtaisesti läsnä ja oikeasti täysillä mukana hankkeessamme!

LAPIN LAATUKODIT LKV

Rovakatu 31, 96200 Rovaniemi

Avoinna ma-to 10-16, pe 10-15 tai sop. mukaan

040 531 1779 • info@lapinlaatukodit.fi

www.lapinlaatukodit.fi